Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

Advanced search

80 Posts in 18 Topics- by 23 Members - Latest Member: rose.catherine

September 06, 2010, 10:41:35 pm
Eventura - Evenimente la cheieGeneral CategoryGeneral DiscussionParty Revelion 2009
Pages: [1]   Go Down
Print
Author Topic: Party Revelion 2009  (Read 3189 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
danet
Newbie
*

View Profile
« on: October 27, 2008, 10:05:47 pm »

Ciao! Stiu din surse sigure sigure ca anul trecut echipa de la Eventura a organizat o mega party cu bal mascat. A iesit super tare totul. As vrea sa intreb daca anul acesta se va repeta experienta?Huh?
Eventura
Administrator
Newbie

View Profile Email
« Reply #1 on: October 28, 2008, 10:59:09 am »

Ciao Danet si bine ai venit alaturi de noi!

Intradevar, petrecerea organizata anul trecut de Revelion a iesit destul de bine. Sigur ca, din punctul nostru de vedere, ca organizatori, am reperat cateva minusuri, dar le vom corecta cu siguranta anul acesta.

Concret, invitatii nostri au beneficiat de catering, cocktail-uri la discretie si muzica excelenta, pentru toate urechile.
Unii dintre invitati ne-au lasat masca!  Shocked Aveau niste costume atat de originale si bine puse la punct, cu tot felul de accesorii. Super tare!

Pentru Revelionul din 2009 am hotarat sa premiem cele mai reusite costume si, in plus, mai pregatim cateva surprize.
Voi reveni curand cu detalii legate de oferta pentru anul acesta si sper ca te vei numara printre invitati.
danet
Newbie
*

View Profile
« Reply #2 on: October 28, 2008, 03:17:29 pm »

Vaiiii da precis! Vreau sa iti zic ca sunt disperata, ca anul asta nu mai mergem nicaieri in concediu si am nevoie de o alternativa cu care sa ma simt confortabil. Si in plus, astept si niste prieteni din state, si tare mi-as dori sa le arat cum se petrece la noi Revelionul. La ei totul e gata dupa 12 noaptea, si nu fac atat de mult party-uri. Si daca distractia va iesi ca si anul trecut..nu imi fac probleme. Bunnn.... atunci pastram legatura!
silver
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #3 on: October 30, 2008, 08:56:54 pm »

Ciao Danet si bine ai venit alaturi de noi!

Intradevar, petrecerea organizata anul trecut de Revelion a iesit destul de bine. Sigur ca, din punctul nostru de vedere, ca organizatori, am reperat cateva minusuri, dar le vom corecta cu siguranta anul acesta.

Concret, invitatii nostri au beneficiat de catering, cocktail-uri la discretie si muzica excelenta, pentru toate urechile.
Unii dintre invitati ne-au lasat masca!  Shocked Aveau niste costume atat de originale si bine puse la punct, cu tot felul de accesorii. Super tare!

Pentru Revelionul din 2009 am hotarat sa premiem cele mai reusite costume si, in plus, mai pregatim cateva surprize.
Voi reveni curand cu detalii legate de oferta pentru anul acesta si sper ca te vei numara printre invitati.

Ciao! Si eu as fi interesat de o petrecere de Revelion! NU vreau sa plec nicaieri la munte ca mi se par niste preturi aberante in aceasta perioada si in plus nu vad Revelionut asta ca fiind un asa de mare eveniment incat sa merite banii! Sa ma duc la un restaurant in care sa am un meniu ca de nunta, iar mi se pare super plictisitori si nu cred ca mi s-ar potrivi. Mai puteti sa imi spuneti cam in ce va consta acest party de revelion? cati invitati o sa fie? unde e sala? ce fel de muzica va fi? eventual sa vad niste poze de anul trecut...
Eventura
Administrator
Newbie

View Profile Email
« Reply #4 on: November 11, 2008, 04:28:14 pm »

Inca nu am ales locatia dar te voi tine la curent cu oferta noastra. Pana atunci atasez cateva imagini de anul trecut. Grin
Eventura
Administrator
Newbie

View Profile Email
« Reply #5 on: November 11, 2008, 04:31:30 pm »

si astea
Eventura
Administrator
Newbie

View Profile Email
« Reply #6 on: November 27, 2008, 11:50:49 am »

In sfarsit, am definitivat oferta:

OFERTA PARTY REVELION 2009
Club HideOut (langa BRD-ul din Complex)

I.MENIU - Bufet suedez rece 700g

Ruladă de pui cu fructe confiate
Ruladă din piept de porc cu pastă de cârnaţi
Ruladă gordon bleau
Rol şuncă cu hrean
Salată de boeuf
Salată de crudităţi pe ananas
Ouă umplute cu pate de ficat de gâscă şi sos tartar
Chifteluţe
Bule de caşcaval
Cabanos prăjit
Ficăţei în bacon
Ciuperci umplute
Platou de peşte
Platou mezeluri
Platou brânzeturi
Platou legume
Piept de pui parizian

II. BAUTURI SI SERVICIU BARMAN (BAR MOBIL)cat poti duce

- bauturi alcoolice, cocktail-uri alcoolice / nealcoolice, sucuri

III. TORT SI PRAJITURI

IV. SONORIZARE SI DJ

TOTAL 160 LEI / PERS.

Imagini de anul trecut, alta locatie:

http://www.eventura.ro/eventura-ro-private-portofoliu-17.php
luiza
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #7 on: January 06, 2009, 05:57:14 pm »

Salutare Eventura! Salutare tuturor si un an nou plin de bucurii!
Revelionul de anul (2009)acesta a fost foarte foarte reusit! M-am simtit nemaipomenit in costumul meu de spanioloaica - dansatoare de flamenco... Muzica, mancarea, costumele, totul a fost de vis!!!  Vraja a inceput cu mult timp in urma cand cu totii ne-am agitat sa ne procuram sau sa ne confectionam costume cat mai haioase, asa incat ne-am tot gandit si razgandit pana in ziua cu pricina. A fost de vis! Abia astept sa vad ce idei va mai vin pentru urmatoarea petrecere, poate de... Valentine's Day  Huh  Wink Va felicit!
silver
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #8 on: January 06, 2009, 08:12:31 pm »

Un mega Party!!!! M-am simtit grozav, costumele au fost beton, mancarea dementiala (eu sunt cea care a mancat toate ciupercile umplute, si nu imi pare rau deloc  Grin) si abia astept sa vad pozele!!!!!!!!!!!!!!! Va rog publicati pozele de la Revelion, ca nu o sa ma creada lumea ce fain a fost!
Eventura
Administrator
Newbie

View Profile Email
« Reply #9 on: January 08, 2009, 01:50:29 pm »

Salutare Eventura! Salutare tuturor si un an nou plin de bucurii!
Revelionul de anul (2009)acesta a fost foarte foarte reusit! M-am simtit nemaipomenit in costumul meu de spanioloaica - dansatoare de flamenco... Muzica, mancarea, costumele, totul a fost de vis!!!  Vraja a inceput cu mult timp in urma cand cu totii ne-am agitat sa ne procuram sau sa ne confectionam costume cat mai haioase, asa incat ne-am tot gandit si razgandit pana in ziua cu pricina. A fost de vis! Abia astept sa vad ce idei va mai vin pentru urmatoarea petrecere, poate de... Valentine's Day  Huh  Wink Va felicit!

Multumim mult pentru felicitari! Nu pot sa iti spun ce satisfactie am avut cand am vazut cat de bine s-a simtit lumea in acea seara. Si acum ma energizez toata cand imi amintesc...
Eventura
Administrator
Newbie

View Profile Email
« Reply #10 on: January 08, 2009, 01:53:24 pm »

Un mega Party!!!! M-am simtit grozav, costumele au fost beton, mancarea dementiala (eu sunt cea care a mancat toate ciupercile umplute, si nu imi pare rau deloc  Grin) si abia astept sa vad pozele!!!!!!!!!!!!!!! Va rog publicati pozele de la Revelion, ca nu o sa ma creada lumea ce fain a fost!

Am pus pozele pe pagina de portofoliu. Cine vrea sa simta si mai bine atmosfera poate accesa link-ul http://www.realitateatm.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=4304&catid=12 pentru ca pe la 3 dimineata a venit si o echipa a televiziunii Realitatea si au facut un mic reportaj (daca nu doriti sa vedeti intreaga stire derulati pana la minutul 5.30).
Pages: [1]   Go Up
Print
Jump to:  

Theme orange-lt created by panic